Woning kopen

De bouwmaatschappij De Mandel maakt sociaal wonen mogelijk.

Samen met de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen realiseert De Mandel over gans haar werkgebied sociale woonprojecten. 

Naast de realisatie van huurwoningen, bouwt De Mandel ook koopwoningen en verkoopt zij sociale kavels.

Onze koopwoningen voldoen aan de strengste energienormen. Tijdens de ontwerp- en bouwfase besteedt ons team ook veel aandacht aan de kwaliteit en de duurzaamheid van de materialen, aan de praktische indeling van de woningen en aan de comfortvereisten. 

Vanuit haar kerntaak ijvert De Mandel om het aankopen van een woning of stuk grond voor mensen met een beperkt inkomen mogelijk te maken.

Niet iedereen kan een sociale woning of kavel aankopen.  Er zijn verschillende voorwaarden die moeten vervuld worden.   In de volgende hoofdstukken leest u hierover meer.

Een woning of kavel kopen doet u niet elke dag.  Bovendien is de huidige regelgeving erg ingewikkeld.

Daarom informeert en begeleidt De Mandel u tijdens het volledige aankoopproces; vanaf het moment dat u zich kandidaat wil stellen tot en met de ondertekening van de akte van aankoop staat een professioneel team ter uwer beschikking.

Project in de kijker

Project in de kijker Project te Poelkapelle, Schiethoek

Woonmaatschappij Thuiswest verkoopt 9 sociale koopwoningen in een nieuwe verkaveling Schiethoek te Langemark-Poelkapelle.

Lees meer...