Huurdersadviesraad

Om de stem van de huurders kracht bij te zetten werd in 2008 de huurdersadviesraad opgericht. De Mandel wil namelijk werken aan een betere dienstverlening, op maat van haar huurders. En wie kan daar beter bij helpen dan de huurder zelf?

De huurdersadviesraad is mee verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bewaken en verbeteren van de dienstverlening. Dit kan door knelpunten aan te halen, tips voor verbetering te geven,... De huurdersadviesraad wil alle huurders een structurele stem geven in het beleid van De Mandel. Dit doet ze door de adviezen steeds te baseren op objectieve gegevens, zoals bvb. de resultaten van een bevraging of gegevens uit de database van De Mandel. Huurders hebben vanuit hun positie zicht op wat De Mandel kan doen om haar werking te verbeteren en klantvriendelijker te maken. Om deze reden ging De Mandel een duurzame relatie aan met een groep huurders die ons over verschillende zaken advies geeft. 

Jaarlijks brengt de huurdersadviesraad een advies over een bepaald thema voor de raad van bestuur. Op haar beurt geeft de raad van bestuur een gemotiveerd antwoord aan de huurdersadviesraad.

Project in de kijker

Project in de kijker Emelgem, Prinsessestraat, Kouterweg

De Mandel realiseert 8 sociale huurwoningen en 6 koopwoningen tegenover de oude Emelgemse kloostersite in de Prinsessestraat. Momenteel zijn nog 2 koopwoningen met 3 slaapkamers beschikbaar. In Izegem in de Wallemotestraat is nog 1 woning te koop.

Lees meer...