De Mandel sluit de deuren

13 maart 2020

Door huidige, uitzonderlijke omstandigheden ziet De Mandel zich genoodzaakt om de deuren tijdelijk te sluiten en al zeker tot en met 19 april. Deze maatregel is genomen omwille van de veiligheid van onze medewerkers en onze bezoekers. De Mandel blijft wel telefonisch of per mail bereikbaar. Hier vindt u de contactgegevens van al onze medewerkers. Wij staan paraat om al uw vragen te beantwoorden. 

Wij roepen huurders die in een appartementsgebouw wonen op om hun e-mailadres kenbaar te maken aan femke.samyn@demandel.be. We zullen onze appartementsbewoners via e-mail snel informeren rond eventuele dringende herstellingen in de gemeenschappelijke delen of rond veranderingen wat het poetsen van de gemeenschappelijke delen betreft. Ondanks huidige coronacrisis willen we er zijn voor onze bewoners, waarbij we vooral digitaal zullen communiceren. 

Heeft u nog algemene vragen over het coronavirus? Hier vindt u een antwoord in klare taal op vragen als: Hoe krijg je corona of Covid-19? Hoe blijf je veilig? Welke winkels blijven open? Wat mag je nu wel en niet doen? 

terug naar overzicht

De Mandel sluit de deuren

Door huidige, uitzonderlijke omstandigheden ziet De Mandel zich genoodzaakt om de deuren tijdelijk te sluiten en al zeker tot en met 19 april. 

lees meer...

VANAF 1 JANUARI 2020 VERANDERT DE HUURPRIJSBEREKENING

De Vlaamse overheid verandert vanaf 1 januari 2020 de wetgeving die invloed heeft op de berekening van de huurprijs. De Mandel is verplicht om deze wetswijzigingen toe te passen.

 

lees meer...

NIEUWE REGELS VOOR DE KANDIDAAT HUURDERS vanaf 1 JANUARI 2020

Vanaf 1 januari 2020 veranderen enkele voorwaarden voor de inschrijving als kandidaat huurder.

Er zijn wijzigingen op het vlak van :

lees meer...

Project in de kijker

Project in de kijker Gits, Kruiskalsijdestraat

De Mandel realiseert 11 sociale koopappartementen en 14 huuurappartementen aan het rondpunt van de Bruggesteenweg en de Stationsstraat te Gits. Momenteel zijn nog een aantal koopappartementen beschikbaar.

Lees meer...